آخرین اخبار

» » تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

    

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     خانم انسیه پاسندی  آشپز خوش اخلاق گرگانی با راه اندازی یک رستوران سنتی برای 7 نفر اشتغال ایجاد کرده است و در جشنواره های مختلف حضور فعال دارد.

     

    به گزارش خبرنگار پایگاه خبری نیمروز گلستان؛ خانم انسیه پاسندی  آشپز خوش اخلاق گرگانی با راه اندازی یک رستوران سنتی برای 7 نفر اشتغال ایجاد کرده است و در جشنواره های مختلف حضور فعال دارد.در این زمینه گفتگویی داشتیم با این آشپز چوان که ماحصل آن را می توانید در ادامه بخوانید:

     

    سلام خانم پاسندی، ممنون از وقتی که در اختیار ما گذاشتید،با یک بیوگرافی خود را معرفی کنید؟

    با عرض سلام ،انسیه پاسندی متولد  ۱۳۶۹ کارشناس ارشد مدیریت جهانگردی، مدرس رشته های هتل داری ، دارای مدرک مربیگری از سازمان فنی و حرفه ای کشور و مدیر رستوران سنتی چوچاق،با ۵ سال سابقه کار در هتل و رستوران و ساکن گرگان هستم.

    غذاهای محلی منطقه خود را معرفی کنید؟

    آش ساک،ترشی اش،کدو پلو،ماش پتی که نوعی خورشت محلی است، چکدرمه غذای اصیل ترکمن که با برنج و قابلمه های مخصوص بنام دیز یادز پخته می شود.

    غذاهای مورد علاقه شما چیست؟ کدام غذای ایرانی را بیشتر می پسندید؟

    غذاهای محلی و سنتی،خورشت  قورمه سبزی

    آشپزی مورد علاقه شما برای آشپزخانه چیست؟

    پخت ته چین و دیزی بار گذاشتن

    چرا می خواهید که در این رستوران کار کنید؟

    شغلم و حرفه ام و علاقه ام و تخصصیم بوده و هست و خواهد بود.

    با غذاهای ملل دیگر تا چه حد آشنا هستید؟

    متوسط

    شیوع  بیماری کرونا و تعطیلی رستوران چه تاثیری در زندگی تان داشته است؟

    قطعا تاثیر بسیار بدی بر بازار کار همه رستوران ها، در کل کشور داشته است، مخصوصا رستوران هایی که در منطقه گردشگری واقع شده ،که حتی مسیر تردد هم بسته شده است، قطعا فصل کار ما در ایام عید تا اواخر تابستان است و  به نوعی فصلی است، اینکه در زمان اوج کار نتوانستیم خدمات ارایه کنیم، ضربه هنگفتی بر بازار کارمان زده است، قطعا فشار زیادی را از لحاظ روحی به همه زده است.

    چند نفر در رستوران شما مشغول بودند ؟

    ۷نفر

    چرا تصمیم گرفتید به آشپز تبدیل شوید؟ چه پیشنهادی دیگر از قبل در خانه دارید؟

    در فضای کاری به آشپزی علاقه مند شدم درحالی که محل خدمت بنده آشپزخانه نبوده و اینکه  در آشپزخانه هنگام پخت غذاها حضور داشتم و اینکه تمامی بانوان ایرانی و مخصوصا شمالی دستپخت بی نظیری دارند.

    آیا به مدرسه آشپزی رفتی؟ چه مدارکی از طریق مطالعات آشپزی شما کسب کردید؟

    بصورت عملی آشپزی را یاد گرفتم، و اینکه آشپزی یک هنر است، هنری که اولا با علاقه  و دوما با پخت و پز یاد گرفته می شود، و بعد میتوان برای تکمیل اطلاعات ،و  جزئیات مزه دار کردن غذاها، به کلاس های آموزشی جهت ارتقا در کار رفت.

    در مورد تجربه تحصیلی چه چیزی بهتر از شما بود؟ کمترین چیزی را دوست دارید؟

    بنده از شروع تحصیل در دانشگاه از کارشناسی تا ارشد رشته مدیریت هتل‌ داری را ادامه داده ام و فکر می کنم، بهترین رشته برای افراد علاقه مند به این حیطه باشد، کمترین چیزی که دوست دارم ،بازدید از هتل های خارج کشور است.

    کجا و چگونه آموزش دیده اید؟

    هتل جهانگردی ناهار خوران گرگان، نگاه می کردم و کارهایی که انجام می دادند و میزان مواد و طرز تهیه رو یادداشت می کردم و شاید بارها و بارها پخت یک غذا تکرار شد و یاد گرفتم.

    بجز احداث رستوان سنتی چه فعالیت دیگری داشتید؟

    درهتل جهانگردی ناهارخوران۳سال کار و راه اندازی مجموعه دالان بهشت گرگان ، هتل اکام آزادشهر و دیگرمجموعه ها

    نقش معمول خود را در یک محیط کار محور مرکزی توصیف کنید؟ آیا به راحتی نقش رهبری را به عهده می گیرید؟

    همیشه در هر محیطی حتی بدون شناخت کامل، بر فرض مثال یک مراسمی که نه با محیط و نه با پرسنل آشنایی داشتم توانستم نقش رهبری را برعهده  بگیرم ، بنظرم  مدیریت علی رغم تحصیل و سابقه اجرایی و عملی یک ویژگی یا علاقه مندی ذاتی و ‌وجودیست.

    آیا شما قادر به کار ساعت های انعطاف پذیر هستید؟

    بله قطعا ،تایم کاری در رستوران و هتل بالاست همانند بیمارستانی که در همه حال خدمات ارایه می کند، هتل و رستوران همیشه درحال خدمات دادن به مسافران و مهمانان است، همه کسانی که در این مجموعه ها کار می کنند بیشتر ایام  تعطیل ،اعم از عید نوروز ،تابستان و ... باید در محل کار حضور داشته باشند.

    راجع به یک وضعیت دشوار بگویید و چگونه آن را مدیریت کردید؟

    شاید چندین بار اتفاق افتاده باشد، اما مهم ترین آن ،یک مراسمی را مدیریت کردم ،که بسیار سخت و دشوار بود چون مراسم بسیار سنگینی با جمعیت زیاد، با چند نوع غذا و مهم تر از همه  با نیروی کم را باید اداره می کردم در شهر دیگری که هیچ شناخت قبلی نسبت به تالار و مراسم، طبقات، ظروف و...نداشتم تلفنی صحبت کردم ،و نیروهای  کار را برای چیدمان فرستادم، خودم عصر به محل مراسم رفتم موقع سرو شام خانم ها همه چیز به خوبی پیش رفت، طبقه پایین سرو شام برای آقایان بود که من رفتم پشت درکه سر بزنم در چه مرحله ای هستند ،متوجه شدم میزبانان مجلس که اقوام بودند، آمدند که در پذیرایی کمک کنند، ولی اینکار باعث سردرگمی پرسنل و در نهایت از بین بردن نظم و روش پذیرایی می شود و پذیرایی  به نحو بسیار بد شکل می گیرد ،باعث شدند خودم وارد مراسم آقایان بشوم  و با کمک پرسنل پذیرایی شام را به اتمام برسانم، اولین باری بود که بعنوان یک زن در آن جمعیت زیاد حضور پیدا می کردم.

    در مورد تجربه خود با مدیریت کارکنان و نیروی کار به من بگویید. آخرین دفعه که شما مجبور بودید یک زیر دسته را ترسیم کنید، توضیح دهید؟

    هر مدیری باید برای کارکنان برنامه کاری مشخص کند و اینکه کار ها را دسته بندی و وظایف محوله را مشخص کند، البته بسته به نوع محیط کار، حجم کار ،تعداد پرسنل دسته بندی متفاوت است.

    تا به حال نمایشگاه یا جشنواره ای شرکت کردید؟ ارتباط مخاطبین با محصولات صنایع دستی چگونه است؟

    بله نمایشگاه تهران و نمایشگاه گرگان که غرفه داشتیم، بسیار عالی و مشتاق بنظر می رسند.

    اگر به شما گفته شد که هزینه مواد غذایی شما بالا است، چه پنج چیز به شما اول نگاه می کنند؟

    اولا که درحال حاضر بعلت گرانی مواد غذایی ،باید قیمت غذاها افزایش پیدا بکند و گرنه هیچ سودی شامل حال کسی نمی شود و اینکه آشپزی و پخت غذا هزینه بر است، آشپز، ظرف شور، مسئول خرید کمک آشپز، مواد غذایی، هزینه آب و گاز و برق، همه این ها دست به دست هم می دهند تا یک پرس غذا پخت و عرضه بشود و ما بر اساس خرید و ‌وزن غذا پرسیون و قیمت غذاها مشخص می شود و اینکه  بیشتر رستوران ها قیمت غذاها با اختلاف قیمت خیلی کم عرضه می شود ،تقریبا یکی است.

    چگونه کیفیت مواد تشکیل دهنده خود را آزمایش می کنید؟

    با مزه کردن غذاها، چک کردن طعم غذا، و اینکه طعم اصلی  غذا هرگز تغییر نکند ،مثلا وقتی یک رستورانی بر فرض مثال پرفروش ترین غذای آن دیزی است، دیزی که همیشه با گوشت گرم ،و رب خاصی طبخ می شود، بعد یک مدت ادویه ، گوشت، ربی که همیشه استفاده می شده و مهمان آن طعم همیشگی را دوست داشته تغییر نکند.

    برای فروش محصولات تبلیغات هم داشته اید؟ آیا موثر بوده است؟

    بله تبلیغات در همه حال تاثیر بسزایی داشته و دارد، درحال حاضر تبلیغات در فضای مجازی است، اما بهترین و موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است.

    نظر شما راجع به غذاهای ایرانی چیست؟

    غذای ایرانی برای ایرانیان از قدیم الایام مورد پسند و لذیذ بوده، و حتی گردشگران و خارجی ها هم طبق مدارک و شواهد علاقه مندی خود را به غذاهای ایرانی نشان دادند.

    نقاط ضعف شما چیست؟

    زمانی که در محیط کار نیستم ،برای استراحت می روم، استرس دارم، از آن دسته  مدیرانی هستم که دوست دارم همیشه حضور داشته باشم.

    خانواده و همسرتان در این مسیر چه نقشی داشته؟

    نقش زیادی داشتند،چون بیشتروقتم را در رستوران می گذراندم ،و از منزل دور بودم.

    چه  دستگاهها و ارگان هایی از شما حمایت کردند؟

    اداره میراث فرهنگی استان و شهرستان گرگان.

    میزان رضایت شما از میراث فرهنگی استان و شهرستان چقدر است ؟ 

    سپاسگزارم از جناب تجری ، آقای قندهاری ، کارمندان و بازرسان اداره میراث شهرستان و اداره کل که راهنمایی و کمک زیادی به بنده کردند . 

    برای خانم های ایرانی چه توصیه ای دارید؟

    اینکه تحصیل کنند، و مشغول  بکار بشوند حتی در منزل ، مشاغل زیادی هست که می توانند  انجام دهند و در کنار خانه داری کسب درآمد کنند.می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم، کمتر کاریست که میتوانم انجام دهم.

    به نظر شما به عنوان یک طراح لباس برای جذب افراد به فرهنگ ایرانی اسلامی چه باید کرد؟

    در مراسمات سنتی، نمایشگاه ها، رستوران های سنتی، جشنواره لباس های سنتی پوشیده بشود، و همچنین گردشگرانی که سفرهای خارجی می روند پوشش ایرانی یا سنتی داشته باشند فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم نه کسی دیگر.

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

    تمام بانوان ایرانی دستپخت بی نظیری دارند/فرهنگ خودمان را ما ایرانیان باید رواج دهیم/می توانم برای تحصیل و کار به بانوان عزیز راهنمایی و مشاوره رایگان بدهم/موثرترین تبلیغ برای رستوران تبلیغ دهان به دهان است

     

     

    انتهای پیام/

    خبرنگار و انشار دهنده:رحمت الله گلستانی 

    ارسال این مطلب به دوستان
    انتخاب محتوای ارسالی: عنوان مطلب خلاصه مطلب
    نام شما: آدرس ایمیل:

    مطالب مشابه مطلب فوق

    بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
    پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
    اطلاعات
    برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به روزنامه گلستان نو می باشد. [ طراحی ، اجرا و پشتیبانی : سفارش دات نت ]