تاریخ انتشار : جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۰
کد خبر : 5160

در جلسه جمع‌بندی بازدید از برخی پروژه‌های درحال اجرای اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان گنبدکاووس :

جعفر کشته‌گر

جهش عمرانی در جاده‌های ایران؛ افتتاح و آغاز ساخت روزانه ۳۰ پروژه

جهش عمرانی در جاده‌های ایران؛ افتتاح و آغاز ساخت روزانه ۳۰ پروژه
معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از پویایی بی‌وقفه این سازمان در توسعه زیرساخت‌های کشور خبر داد و گفت: هر روز ۱۵ پروژه راهسازی در کشور افتتاح و به همین تعداد کلنگ‌زنی می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری ویژه گنبدکاووس؛ معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از پویایی بی‌وقفه این سازمان در توسعه زیرساخت‌های کشور خبر داد و گفت: هر روز ۱۵ پروژه راهسازی در کشور افتتاح و به همین تعداد کلنگ‌زنی می‌شود.
رضا اکبری معاون وزیر راه و شهرسازی
🔹رضا اکبری  روز پنجشنبه در جلسه جمع‌بندی بازدید از برخی پروژه‌های درحال اجرای اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان گنبدکاووس اعلام کرد: این حجم از فعالیت نشان‌دهنده عزم جدی وزارت راه و شهرسازی برای بهبود شبکه حمل‌ونقل است.

🔹وی اظهار کرد: همه این پروژه‌ها پس از طی مراحل قانونی، به‌سرعت تکمیل و بهره‌برداری می‌شوند به‌گونه‌ای که فرصت برگزاری مراسم افتتاحیه جداگانه برای هر پروژه وجود ندارد.

🔹معاون وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: هدف اصلی این تلاش‌ها، اجرای برنامه‌های دولت و جلب رضایت مردم است اما تحقق کامل این اهداف به همکاری بیشتر مجلس و تأمین منابع مالی از بودجه‌های استانی و شهرستانی نیاز دارد.

🔹اکبری در ادامه به ۳۰ پروژه تعریف‌شده برای گنبدکاووس اشاره کرد و افزود: تلاش می‌کنیم بخشی از این طرح‌ها تا هفته دولت و دهه فجر امسال و بقیه تا پایان سال آینده به بهره‌برداری برسند.
🔹وی افزود: منابع مالی این پروژه‌ها ترکیبی از اعتبارات ملی، استانی، شهرستانی، کمک خیرین، بنیاد مسکن و بودجه‌های در اختیار نماینده مجلس خواهد بود.

🔹معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان نیز در این جلسه با اشاره به جایگاه این استان به‌عنوان دومین استان پرتصادف کشور پس از تهران، از اقدامات مؤثر در رفع تمامی ۹۵ نقطه حادثه‌خیز جاده‌ای گلستان طی چند سال اخیر خبر داد.فرماندار ویژه گنبدکاووس
🔹سید مهدی مهیایی اظهار کرد: گلستان، به دلیل موقعیت استراتژیک خود به‌عنوان مسیر تردد زائران امام رضا (ع) و سکونت ۴۷ درصد از جمعیت آن در مناطق روستایی، نیازمند توسعه زیرساخت‌های ارتباطی است.
🔹وی افزود: در سه سال گذشته، بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد ریال برای ایجاد، تکمیل، بهسازی و ایمن‌سازی راه‌های اصلی و فرعی استان هزینه شده با این حال، نیاز به توجه ویژه به جاده‌های روستایی همچنان احساس می‌شود.
فرماندار ویژه گنبدکاووس
🔹نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست با تأکید بر ضرورت تسریع در تکمیل پروژه‌هایی نظیر پل بایلر، خواستار تزریق منابع مالی برای پیشبرد طرح‌های عمرانی شد.
🔹عبدالحکیم آق ارکاکلی با اشاره به عقب‌ماندگی تاریخی این شهرستان در بخش راه‌ها، گفت: کم‌توجهی‌های گذشته، گنبدکاووس را با چالش‌های جدی مواجه کرده و اکنون نیازمند تلاشی مضاعف برای جبران این کاستی‌ها هستیم.

🔹وی با بیان اینکه ۹۰ درصد اعتبارات در اختیار خود را به پروژه‌های راه‌سازی اختصاص داده، افزود: هدف ما حفظ جان و مال مردم است که به دلیل وضعیت نامناسب برخی جاده‌ها در معرض خطر قرار دارند.
🔹وی همچنین از رویکرد تعاملی مجلس و دولت برای رفع مشکلات زیرساختی استقبال کرد.
🔹سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس نیز این شهرستان را به‌عنوان «سرزمین وحدت و برادری» توصیف کرد که مردمانی از ۱۷ قوم و مذاهب مختلف اسلامی در آن با صلح و همدلی زندگی می‌کنند.

🔹سلیمان هاشمی  با اشاره به جمعیت شناور یک‌میلیونی گنبدکاووس به دلیل موقعیت محوری آن در منطقه، اظهار کرد: این شهرستان با وجود وسعت و اهمیتش، همچنان با مشکلات جدی در حوزه راه‌های اصلی، فرعی و روستایی مواجه است.
🔹وی تأکید کرد: بهبود زیرساخت‌های جاده‌ای، مطالبه اصلی مردم گنبدکاووس است و توسعه این بخش می‌تواند به رشد همه‌جانبه منطقه کمک کند.

🔹فرماندار ویژه گنبدکاووس از همه نهادها خواست تا با همکاری و هم‌افزایی، این شهرستان را در مسیر پیشرفت قرار دهند.
پل بایلر روی رودخانه اوغان
🔹بازدید از پُل درحال ساخت جاده گنبد- کلاله در محدوده روستای بایلر، بازدید از جاده‌های اصلی و روستایی سارجه کر- طالقان تپه، آق‌آباد- چای قوشان بزرگ و پل و رمپ ورودی روستای چای قوشان کوچک و نیز جاده‌های حاجی قوشان، کسکن قوجق به ملک علی تپه، قره محمد تپه، امانگل تپه، عوض حاجی، سلطانعلی به ساری بخش، جاده آلمان و پل کورگلی و عملیات تعریض و ایمن سازی باند شرقی بخشی از جاده گنبد تا شهرک صنعتی از جمله برنامه‌های سفر معاون وزیر و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و هیات همراه به گنبدکاووس بود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.