عزم مدیریت ارشد، گلستان را از رتبه ۲۸ به دوم کشور ارتقا داد.
یحیی آذری، خبرنگار
طالبی خبر داد:کاهش آسیب های اعتیاد در گلستان

افزایش ظرفیت مرکز نگهداری معتادان متجاهر استان در فاز اول به هزار نفر افزایش خواهد یافت
وی افزود: ظرفیت این مرکز به عنوان تنها مرکز نگهداری معتادین متجاهر گلستان ۱۰۰ نفر است، در صورتی که سال گذشته و با آغاز دوره جدید مدیریتی این دبیرخانه، ۷۰۰ معتاد متجاهر و خیابان خواب در استان شناسایی و جمعآوری شدند.
وی با اشاره به تاکید استاندار گلستان برای پویاسازی و تعالی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بیان کرد: با پیگیریهای انجام شده تلاش شد ظرفیت مرکز نگهداری معتادان متجاهر استان در فاز اول به هزار نفر افزایش یابد.
طالبی خاطرنشان کرد: با تعامل بهزیستی و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، مشکل ۱۰ ساله مرکز ماده ۱۶ توسکستان برطرف شد و قسمتی از ضلع جنوبی مرکز توسکستان برای توسعه ظرفیت بطور کامل به این شورا واگذار گردید.
دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر گلستان گفت: با برگزاری جلسات متعدد و هماهنگی بین دستگاههای عضو این شورا، شهرداری گرگان متولی توسعه مرکز ماده ۱۶ گلستان با ظرفیت ۴۰۰ نفر شد.
طالبی افزود: شهرداری گرگان قرار است در کنار توسعه اقامتی و رشد ظرفیت پذیرش و نگهداری این مرکز، به اشتغالزایی معتادین متجاهر نیز کمک کند تا این افراد پس از بازگشت به آغوش خانواده و جامعه، دغدغه اشتغال نداشته باشند.
وی ادامه داد: این مرکز به هشت سوله کارگاهی در زمینی به مساحت ۱۰ هزار مترمربع مجهز خواهد شد و اعتبار اولیه از سوی شورای اسلامی شهر گرگان براساس تفاهمنامه امضا شده با بهزیستی، تخصیص داده شده است.
وی تصریح کرد: از سوی دیگر برای اولین بار در گلستان، مرکز ماده ۱۶ ویژه بانوان در گنبدکاووس ایجاد شد که اکنون در حال تهیه داروهای لازم برای مرکز هستیم و فعالیت خود را با ظرفیت ۴۰ نفر در هفته آینده آغاز خواهد کرد.
دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر گلستان گفت: در کنار این مکان، زمینی به مساحت ۲۶ هزار مترمربع از سوی جهاد کشاورزی برای ایجاد مرکز ماده ۱۶ مردان اختصاص داده شده که ظرفیت این مرکز ۴۴۰ نفر پیشبینی شده است.
وی اظهار کرد: نقشه این مرکز آماده شده و قرار است شهرداری به عنوان پیمانکار با تجهیز کارگاه که اکنون اقدام به ساخت و آمادهسازی آن کند.
وی یادآور شد: این مرکز نیز شامل بخشهای مختلف از جمله سه سوله کارگاهی هر یک به متراژ هزار مترمربع برای اشتغالزایی و آموزش معتادین متجاهر خواهد داشت

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰