تاریخ انتشار : یکشنبه 8 فوریه 2026 - 4:17
کد خبر : 6124

به همت #بنیاد_نیمروز_سیستانی‌ها

آذرسا

نشست هم‌اندیشی ارتقای موسیقی سیستانی با حضور “استاد محمدرضا میری” برگزارشد/ “محمدآذری ” : مامدیون خون شهدا و حمایت مردم هستیم!

نشست هم‌اندیشی ارتقای موسیقی سیستانی با حضور “استاد محمدرضا میری” برگزارشد/ “محمدآذری ” : مامدیون خون شهدا و حمایت مردم هستیم!
بنیان‌گذار و مدیر #بنیاد_نیمروز_سیستانی‌ها، ضمن قدردانی از مشارکت فعال حاضران و خیرمقدم به استاد میری، از برنامه‌های آینده بنیاد خبر داد و اعلام کرد: 《بنیاد نیمروز سیستانی‌ها》 با همراهی هنرمندان، در تلاش است #نخستین کنسرت رسمی موسیقی سیستانی در استان گلستان را برگزار کند؛ رویدادی که می‌تواند نقطه عطفی در معرفی و تثبیت موسیقی سیستانی در سطح استان باشد

⭕️به همت #بنیاد_نیمروز_سیستانی‌ها؛ نشست هم‌اندیشی ارتقای موسیقی سیستانی با حضور “استاد محمدرضا میری” برگزار شد

🔶برنامه‌ریزی برای برگزاری نخستین #کنسرت موسیقی سیستان در گلستان / آغاز #آموزش سازهای اصیل سیستانی

♻️نخستین کنسرت موسیقی سیستان در گلستان کلید خورد / راه‌اندازی کلاس‌های آموزشی موسیقی بومی

#نیمروز_گلستان
نشست هم‌اندیشی بررسی راهکارهای ارتقای جایگاه موسیقی اصیل سیستانی، با حضور “استاد محمدرضا میری”، خواننده و آهنگساز برجسته سیستانی، به دعوت #بنیاد_نیمروز_سیستانی‌ها
و با مشارکت امور استان‌های بنیاد و #نمایندگی گنبدکاووس، در
#حسینیه_سیستانی‌های گنبد برگزار شد.

♦️این نشست فرهنگی‌ـ‌اجتماعی با حضور طیف متنوعی از کنشگران فرهنگی، فعالان اجتماعی، تحصیل‌کردگان، هنرمندان و ریش‌سفیدان جامعه سیستانی برگزار و به بستری برای گفت‌وگوی مستقیم میان هنرمندان و دغدغه‌مندان فرهنگ بومی تبدیل شد.

♦️استاد محمدرضا میری در سخنانی ضمن تقدیر از تلاش‌های بنیاد نیمروز سیستانی‌ها و هیأت امنای حسینیه سیستانی‌ها، به تشریح وضعیت کنونی موسیقی اصیل سیستانی پرداخت و بر ضرورت حمایت نهادی، آموزش نسل جوان و ایجاد فرصت‌های رسمی اجرا تأکید کرد. وی موسیقی سیستان را بخشی از هویت فرهنگی منطقه دانست که نیازمند برنامه‌ریزی مستمر و حمایت عملی است.
🔶در ادامه نشست، حاضران با طرح دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود، بر لزوم احیای جایگاه اجتماعی موسیقی سیستانی، مستندسازی آثار، حمایت از هنرمندان پیشکسوت و توجه به آموزش اصولی سازهای بومی تأکید کردند.

⭕️در بخش پایانی، #استاد_محمد_آذری،
بنیان‌گذار و مدیر #بنیاد_نیمروز_سیستانی‌ها، ضمن قدردانی از مشارکت فعال حاضران و خیرمقدم به استاد میری، از برنامه‌های آینده بنیاد خبر داد و اعلام کرد:
《بنیاد نیمروز سیستانی‌ها》
با همراهی هنرمندان، در تلاش است #نخستین کنسرت رسمی موسیقی سیستانی در استان گلستان را برگزار کند؛ رویدادی که می‌تواند نقطه عطفی در معرفی و تثبیت موسیقی سیستانی در سطح استان باشد.
وی همچنین افزود: با حمایت هنرمندان به‌ویژه #استاد محمدرضا میری، کلاس‌های آموزشی موسیقی و سازهای اصیل سیستانی به‌صورت هدفمند و منظم در استان گلستان و با راهبری بنیاد نیمروز سیستانی‌ها برگزار خواهد شد.
این نشست را می‌توان گامی مؤثر در جهت همگرایی فرهنگی، تقویت هویت بومی و احیای موسیقی اصیل سیستانی در استان گلستان ارزیابی کرد؛ مسیری که با تداوم چنین برنامه‌هایی می‌تواند به نتایج ماندگار فرهنگی و اجتماعی منجر شود.

♦️ارتباط با #محمدآذری 👇

🆔 @nimroozonline

♻️ معاونت اطلاع‌رسانی و فضای مجازی #بنیاد_نیمروز_سیستانی_ها


@nimroozonline1

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 13 در انتظار بررسی : 13 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.