در گرگان صورت گرفت:
آرش آذری مهر
تقدیم جام قهرمانی لیگ برتر بسکتبال ایران را به شهدای والامقام

اعضای تیم شهرداری گرگان جام قهرمانی لیگ برتر بسکتبال ایران را به شهدای والامقام تقدیم کردند.
به گزارش خیرنگار ما به نقل از پایگاه خبری نگارستان اقوام ، تیم بسکتبال شهرداری گرگان روز پنجشنبه در بدو ورود به شهر گرگان پس از کسب دومین قهرمانی متوالی خود در لیگ برتر بسکتبال کشور به گلزار شهدای امامزاده عبدالله (ع) آمدند و در حضور محمدرضا سبطی شهردار، مهندس برزمینی مدیرکل ورزش و جوانان گلستان، ناصر گرزین، حمیدرضا آقاملایی و سید میثم حسینی اعضای شورای اسلامی شهر به مقام شامخ شهیدان والامقام ادای احترام کردند.
مهندس سبطی گفت: مطابق وعده ای که از قبل داده بودیم باید جام قهرمانی را تقدیم شهدای گرانقدر می کردیم بنابراین اولین مکانی که اعضای تیم بسکتبال بعد از ورود به گرگان در آن حاضر شدند این مکان مقدس بود.
شهردار خاطرنشان کرد: خدا را شاکریم با حمایت هواداران پرشور و فهیم گرگانی و با حضور مسئولان در کنار تیم بسکتبال زمینه تحقق وعده به مردم عزیزمان را فراهم آوردیم.
وی از شهدا به عنوان قهرمانان واقعی وطن نام برد و افزود: بار دیگر با شهدا برای تداوم راه موفقیت تیم بسکتبال شهرداری گرگان میثاق می بندیم تا انشاءالله در آینده در بازی های آسیا و ملی نیز بتوانیم مقام قهرمانی را به دست آوریم.
سبطی تصریح کرد: ضمن تقدیر و تشکر از همکاری صمیمانه عزیزانی که در این راه ما را همراهی نمودند، آرزوی تداوم موفقیت برای بسکتبال شهرمان را دارم.

- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰